Category Archives: muiden tapahtumat

Senzation 5th Anniversary

Senzation 5th Anniversary juliste

MAIN STAGE
Flow Ryan | Germany! (Captured Music),
Wegez & Nic’Silver (Dimension, Millennium),
Zwek & D.N.A (Sunrise)
Mick Elsa (Dimension)

TERRACE FLOOR

miikkag – Techmu
Nikke – Techmu
Pepeto – Techmu
Radar – Techmu

Saturday 5th of September ’09
at Wiltsu, Lappeenranta.

Venue address: Kauppakatu 39, Lappeenranta.
Time: 20pm – 04am.
Tickets 7e (incl. bf) – available from the door.
Agelimit 18.

Kevään biletarjonta Lappeenrannassa

Lappeenrannan biletarjonta näyttää ilahduttavasti elpymisen merkkejä, ja tänä keväänä onkin tarjolla tapahtumia moneen eri makuun.

Heti alkajaisiksi on luvassa 21.2.2009 Robodisco Golden Applessa, luvassa italo-discoa Techmussakin vaikuttavien Pepeton ja Exlexin voimin.

Maaliskuussa starttaa Wiltsussa Senzation-klubi, jonka merkeissä on luvassa kevään mittaan kolme tapahtumaa 20.3, 25.4 ja 29.5. Avausiltana soittamassa on residenttien Wegez & Nic’Silverin lisäksi Proteus ja Caro².

Huhtikuussa seuraa jatkoa Housebasen bileille Divan Loungessa, sillä 3.4 on vuorossa Housebasen 13-vuotisbileet, soittamassa Housebasen Andy Braunin ja Pelle D:n lisäksi Matti Laamanen ja Pauli Huhtiniemi.

Kaikenkaikkiaan Lappeenrannan tarjonta näyttäisi oikein mielenkiintoiselta ja ennenkaikkea monipuoliselta, sillä musiikillisesti liikutaan monilla eri osa-alueilla. Nähdään bileissä!

Housebasen paluu

Lappeenrannan pitkäikäisin bileorganisaatio Housebase järjestää pitkän hiljaiselon jälkeen bileet. Housebase strikes back! -tapahtuma pidetään Lappeenrannan Divassa perjantaina 9.1.2009 ja soittamassa ovat Housebasen Andy Braun ja Pelle D sekä lisäksi Mocco.

Klubituksen keskustelussa onkin jo muisteltu menneitä vuosia. Omallakin kohdalla ensimmäiset “oikeat” konemusabileet olivat juurikin Housebasen järjestämät Housespace-kekkerit vuonna 2002. Soittamassa olivat muun muassa Proteus ja Eliot Ness, edesmenneen Nitetrainin tanssilattian koko ei meinannut riittää millään ja meininki oli ikimuistoista nuorelle ensikertalaiselle. Harmi kun en löytänyt tähän videota noista bileistä, jonkun vanhan koneen kovalevylle jäänyt. Housebasen joistakin muista tapahtumista löytyy pätkiä heidän Youtube-kanavaltaan.

Nähdään bileissä!

Entropy 15v!

Helsingin Teknillisen korkeakoulun sisarkerhomme Entropy juhlii kunnioitettavaa 15 vuoden ikäänsä ensi lauantaina ja Techmu toivottaa lämpimästi onnea ja vielä pitkää ikää. Techmu suorittaa myös täsmäiskun itse bileisiin pienen task forcen kanssa, joten nähdään bileissä!

Mainittakoon vielä, että lineup on erittäin kunnioitettava ;)

Tulevia tapahtumia Lappeenrannassa

Techmun tulevista tapahtumista ei ole tarkempia tietoja vielä julkaistavaksi, joten heitetäänpä vinkkejä muiden tahojen järjestämistä tapahtumista.

Tänään 30.8 Lappeenrannassa Sataman valot – tapahtumassa “teknoteltta” (kuten paikallisissa lehdissä kuulemma on uutisoitu), eli housea Cafe el Ranta Visualin merkeissä.

Syyskuun 20. päivä ug-hengessä Horros Open Decks:

Soititpa ambienttia, diskoa, teknoa, hiphoppia tai vaikka trancea, nyt sinulla on tilaisuus kokeilla soittamista yleisön edessä.