Monthly Archives: August 2008

Tulevia tapahtumia Lappeenrannassa

Techmun tulevista tapahtumista ei ole tarkempia tietoja vielä julkaistavaksi, joten heitetäänpä vinkkejä muiden tahojen järjestämistä tapahtumista.

Tänään 30.8 Lappeenrannassa Sataman valot – tapahtumassa “teknoteltta” (kuten paikallisissa lehdissä kuulemma on uutisoitu), eli housea Cafe el Ranta Visualin merkeissä.

Syyskuun 20. päivä ug-hengessä Horros Open Decks:

Soititpa ambienttia, diskoa, teknoa, hiphoppia tai vaikka trancea, nyt sinulla on tilaisuus kokeilla soittamista yleisön edessä.

Tervetuloa fuksit

Techmun puolesta toivotan teidät fuksit (tai ette kai vielä teknisesti ottaen ole fukseja..) sydämellisesti tervetulleeksi kouluumme ja porukkaamme. Ei tämä hassumpi paikka ole.

Toivotan teidät myös tervetulleeksi Techmun tapahtumiin. Me olimme niitä, jotka olivat teitä vastaanottamassa ensimäisenä koulupäivänä. Me olemme niitä, joiden olette kuulleet pitkin viikkoa eri tapahtumissa soittavan. Me olemme niitä, jotka käytännössä vastaavat kiltojen musiikkitarjonnasta. Näkyvyyttä siis on, kuuluvuutta myös, mutta niin on vastuutakin.

Emme ole mikään jäyhä joukko, vaikka aluksi siltä voisi tuntuakin. Tule tutustumaan meihin Club Olohuoneissa G-baarissa pakollisen techmupisteen puitteissa. Älä pelkästään käy pistettä, vaan tule turisemaan musiikista ja näkemyksistäsi.

Onko aiempaa levyjensoittotaustaa tai innostusta konemusiikkiin? Jos on niin hienoa. Halutessasi pääset soittamaan mahdollisimman pian Techmun tapahtumiin.  Jos ei ole, niin pelkkä kiinnostus riittää – meitä pelkällä kiinnostuksella mukaan lähteneitä on paljon ja niin vain allekirjoittanutkin viidettä vuotta pyörii (nyt jo vähän vähemmän) kuvioissa.

Itselle Lappeenrannassa kaikkein eniten elämyksiä tarjosi juuri Techmu, mutta niin kai kaikki aina sanovat. Hienointa oli aivan tämmöisenä amatööri dj:nä olla soittamassa Divassa levyjä. Ihan oikeat bileet. Ja monta kertaa! Karuinta on ollut krapulaisena Club Y jälkeisten jälkien siivous.. Ei uskoisi että Kellarin siivoamiseen voi mennä yli 10h, eikä se ollut ainoastaan työn määrän syytä..

Tule juttelemaan ja hengailemaan, syyskokoukseen tai vaikka ihan soittopaikoille tai tunnistat meidät myös Techmu-paidoista. Olemme kuitenkin yksi koulun näkyvimmistä ja aktiivisimmista kerhoista, että suhinaa meillä riittää :)

Rautaa rajalla

Nyt on vähän ripeämpi hostaus alla. Jospa kohta voitaisiin mennä vaikka julkisuuteen, kunhan nyt domaini vielä saataisiin..