Syksyn mixtape-satoa

Valoa pimenevään syksyyn tuo techmulaisten viimeaikaiset mixtapet! Techmun joukosta löytyy laajalla skaalalla eri soundin ystäviä ja nyt esiteltävät miksaukset tarjoavat nekin kolme hyvin erilaista näkemystä elektronisesta musiikista.  

Nikke

Nikke palasi takaisin Suomeen yli vuoden mittaisen Berliinin visiitin jälkeen. Berliini lienee kiistatta yksi tärkeimmistä kaupungeista mitä tulee nykyaikaisen tekno-soundin kehittymiseen ja nykytilaan.  Olen kuullut, että kenenkään musiikkimaku ei ole enää entisensä Berliinin visiitin jälkeen, joten hep lataukseen Niken Comeback Techno! -setti ja kommenttia miten miehen kävi.

Pepeto

Pepeto on pysynyt suurimmaksi osaksi Suomen kamaralla, mutta sukeltanut sitäkin syvemmälle 80-luvun italo discon syövereihin. Viime keväänä julkaistu klasari-setti Italo Madness keräsi paljon kehuja ja uudempi Electronic Evening -miksaus sisältää myös pari uudempaakin raitaa.

Pauli Huhtiniemi

Allekirjoittanutkin sai soittimet kytkettyä uudessa asunnossa ja tuloksena syntyi reilu tunnin paketti nykyaikaista proge-housea: October 2008 Promo Mix