Kevään biletarjonta Lappeenrannassa

Lappeenrannan biletarjonta näyttää ilahduttavasti elpymisen merkkejä, ja tänä keväänä onkin tarjolla tapahtumia moneen eri makuun.

Heti alkajaisiksi on luvassa 21.2.2009 Robodisco Golden Applessa, luvassa italo-discoa Techmussakin vaikuttavien Pepeton ja Exlexin voimin.

Maaliskuussa starttaa Wiltsussa Senzation-klubi, jonka merkeissä on luvassa kevään mittaan kolme tapahtumaa 20.3, 25.4 ja 29.5. Avausiltana soittamassa on residenttien Wegez & Nic’Silverin lisäksi Proteus ja Caro².

Huhtikuussa seuraa jatkoa Housebasen bileille Divan Loungessa, sillä 3.4 on vuorossa Housebasen 13-vuotisbileet, soittamassa Housebasen Andy Braunin ja Pelle D:n lisäksi Matti Laamanen ja Pauli Huhtiniemi.

Kaikenkaikkiaan Lappeenrannan tarjonta näyttäisi oikein mielenkiintoiselta ja ennenkaikkea monipuoliselta, sillä musiikillisesti liikutaan monilla eri osa-alueilla. Nähdään bileissä!

3 Comments

 1. Posted February 21, 2009 at 22:08 | Permalink
  1

  Ai proteus tulee pitkilleen Lapuskiin, joskus ollu hyvät polkat.

 2. Posted February 21, 2009 at 22:09 | Permalink
  2

  Ainiin, tekeeks Techmu äänen? Meinaan että tehkää se sit niin, että Proteus voi soittaa Lujaa ™ ilman että menee puuroks ja mössöks, kuten esim ko. herran esiintyminen täällä Tampereella meni.

 3. Pauli Huhtiniemi
  Posted March 8, 2009 at 22:29 | Permalink
  3

  Techmu ei tee ääntä näihin kemuihin.