Tapahtumat

Klubi-ilta
Klubi-ilta on muodostunut legandaariseksi konemusiikkitapahtumaksi yliopistolla viimeisten vuosien aikana.
Tapahtuma järjestetään noin 2 kertaa lukuvuodessa Ylioppilastalon kellarissa. Käytössä on koko kerhon äänentoisto- ja valaistusarsenaali ja levyjä pyörittävät kerhon omat DJ:t.

Kuvia menneistä klubi-illoista:
https://www.facebook.com/techmu/photos_stream

Timelapse video Techmun 15v bileistä:
http://www.youtube.com/watch?v=MSE6zuYmddg

Club Olohuone

Aito ja alkuperäinen Club Olohuone on Techmun pitkäikäisin konsepti, sillä “Olkkaria” on järjestetty jo vuodesta 2000. Musiikki soi keskusteluvoimakkuudella, ja tapahtumat ovatkin mainio tapa rentoutua, juoda pari kylmää juomaa sekä syödä vaikkapa pizzaa! Club Olohuonetta järjestetään nykyisin Cafe Bar G:ssä, Skinnarilassa.

Konehuone

Konehuone-tapahtumaa järjestettiin Lappeenrannan Nightclub Divassa entisellä Oldskool-puolella tarjoten vaihtoehdon perinteiselle ravintolamusiikille. Tavoitteena oli esitellä elektronisen musiikin eri tyylisuuntia yleisölle, jotka eivät välttämättä varta vasten tulisi konemusiikkitapahtumiin. Tapahtumissa soitti myös vierailevia dj:tä.

Club Y

Club Y on Ylioppilastalon kellarissa järjestetty tapahtuma, jossa panostettiin paljon äänentoistoon, valoihin ja paikan koristeluun. Club Y:ssä kävi esiintymässä monia tunnettuja soittajia, kuten Kimmo Kauppinen (K-System), Poliisi ja Nuance.

Techmun omien tapahtumien lisäksi olemme osallisena monissa yliopiston opiskelijatapahtumissa rakentamassa äänentoistoa ja soittamassa levymusiikkia.